L’últim qüestionari de casa i de fora!

Llar i fora és un dels sabons de llarga durada d’Austràlia, que narra la vida quotidiana dels residents a Summer Bay, una petita ciutat costanera de Nova Gal·les del Sud.

VEURE:Títol d'obertura Home and Away



Amb més de 7.000 episodis emesos, les sèries ha presentat alguns dels moments més memorables de la història de la televisió, però, quant sou un fan?



Per considerar-se un veritable Llar i fora aficionat, el vostre coneixement del sabó ha de remuntar-se a algunes dècades enrere (però si sembla que fa massa temps, aquí hi ha una actualització ràpida ).

A continuació, fes-te preguntes sobre les preguntes següents i, a continuació, marca les teves respostes a continuació.



1. A la versió original del fitxer Llar i fora tema, quin cantant masculí de Nova Zelanda va proporcionar la veu?

a. Dave Dobbyn

Tim Finn



c. Mark Williams

** Necessiteu una pista? Mireu el vídeo següent

2. Abans d’aconseguir el paper de Kim Hyde, Chris Hemsworth va fer una audició per al paper de Robbie Hunter. Qui finalment el va interpretar?

a. Matt Levett

b. Jason Smith

c. Kip Gamblin

3. Qui va atropellar Angel (Melissa George) abans del seu casament amb Shane (Dieter Brummer)?

a. Alf (Ray Meagher)

b. Shannon (Isla Fisher)

c. Irene (Lynne McGranger)

a casa i fora

Set

4. Shane va morir als braços de l’Angel després de patir què?

a. Lesions per accident de trànsit

b. Càncer

c. Intoxicació sanguínia

5. Quan Chris (Johnny Ruffo va crear accidentalment un risotto amb bolets amb tapa mortal, va enverinar Alf i quin altre personatge?

a. Daryl ‘Brax’ Braxton (Stephen Peacocke)

b. John (Shane Withington)

c. Leah (Ada Nicodemou)

a casa i fora

Set

6. Brax persegueix Ricky (Bonnie Sveen) a Londres després d'acceptar una feina.

a. Infermera

b. Model

c. Fotògraf

7. Qui va interpretar a l'agent de policia Katarina Chapman?

a. Esther Anderson

b. Pia Miller

c. Ashleigh Brewer

a casa i fora

Set

8. Qui va al·lucinar i va pensar que va veure el fantasma de Bobby (Nicolle Dickson) a la porta de la nevera?

a. Alf

b. Pippa (Debra Lawrence)

c. Ailsa (Judy Nunn)

9. Després de Ray Meagher, qui és l’actor que més ha estat a casa i fora de casa?

a. Lynne McGranger

b. Hi ha Nicodemou

c. Kate Ritchie

a casa i fora

Set

10. Vinnie (Ryan Kwanten) arriba al 3r aniversari de VJ disfressat de quin animal?

a. Cangur

b. Suportar

c. Cavall

11. Qui va ser declarat culpable d'intent d'assassinat el 2003?

a. Dani (Tammin Sursok)

b. Will (Zac Drayson)

c. Hayley (Bec Hewitt)

a casa i fora

Set

12. A la penjollera pre-olímpica del 2000, les vides estaven en equilibri a causa de quin desastre natural?

a. Foc

b. Tsunami

c. Esllavissada

13. El 2004, Leah era un substitut per a quin personatge?

a. Sally (Kate Ritchie)

b. Matilda (Indiana Evans)

c. Kirsty (Christie Hayes)

a casa i fora

Set

14. El 2014, Casey Braxton (Lincoln Younes) va ser assassinat a trets mentre intentava salvar qui?

a. Brax

b. Josh Barrett (Jackson Gallagher)

c. Kyle Braxton (Nic Westaway)

15. Mentre es trobava a una dolina, Alf li va dir a Roo (Georgie Parker) què?

a. Era un milionari secret

b. Va ser adoptada

c. La seva mare era viva

a casa i fora

Set

Respostes: 1C 2B 3A 4C 5C 6C 7C 8C 9A 10B 11A 12C, 13A 14B 15C

Només es lliuren 6 dòlars per 6 números! -ESTALVEU 79%

Subscriviu-vos a New Idea avui mateix

Subscriu-te ara

L'Elecció De L'Editor


Per què Terri ha arribat al terrat de Bindi i Chandler

Celebritat


Per què Terri ha arribat al terrat de Bindi i Chandler

És coneguda com l’última noia del costat, però Bindi Irwin deixa de banda la seva sana imatge per Halloween aquest any.

Llegir Més
Bindi Irwin juga a Cupido per la mare Terri

Celebritat


Bindi Irwin juga a Cupido per la mare Terri

Segons els informes, Bindi Irwin juga a parella amb la seva mare Terri, que no ha trobat l'amor després que el seu marit Steve Irwin morís tràgicament el 2006. 'A Bindi no li encantaria res més que veure a Terri trobar un noi agradable i establir-se', segons un informatiu. a una publicació americana.

Llegir Més